BAS JO8-2
2023/2024

BAS JO8-2 geniet van Grote Clubactie prijs in Zwolle

16 januari 2024 - Bron: BASVoetbal.nl

Omdat BAS JO8-2 de meeste loten had verkocht voor de Grote Clubactie mocht het team naar de wedstrijd PEC Zwolle - Heerenveen. Afgelopen zaterdag 13 januari werd de wedstrijd gespeeld.

Oh wat een spannende dag voor het team van JO8-2 (jeugd onder 8) van BAS. 13 januari was het eindelijk zo ver, een voetbalwedstrijd van PEC Zwolle bekijken. PEC speelde tegen SC Heerenveen. De kids van JO8-2 hadden de meeste loten verkocht tijdens de Grote Clubactie en dat mag beloond worden.

Om 17:00 verzamelde het hele team zich in het Bastion, de kantine van Bas voetbal, om gezellig patat te eten voor ze met de bus van Marion reizen richting het stadion van PEC Zwolle gingen. Jan Schuurhuis van AH Biddinghuizen heeft voor een tas met lekkers en drinken voor in de bus gezorgd, ook voor de papa’s en mama’s ( ja die mochten ook mee).

Voordat de kids het stadion in gingen, had hun trainer Martin een verrassing voor ze: Voor iedereen een PEC Zwolle sjaal! Trots liepen ze met hun sjaals het stadion in, wat voor vele de eerste keer was. Ze keken hun ogen uit.

Wat een spannende wedstrijd was het! In de zevende minuut kwam PEC op achterstand door een penalty van Heerenveen, balen zeg! In de tweede helft kwam PEC sterk terug en kwamen zelfs 2-1 voor te staan. Helaas maakte Heerenveen in de laatste minuut van de blessuretijd gelijk.

Eindstand 2-2. Wat hebben de kids genoten!

Op de terugreis was het erg stil in de bus. Rond 23.00u kwamen we weer terug bij BAS. Zowel voor de kinderen als voor de ouders een top avond.