Unicum JO8-4JM 2 - 5 (1 - 3) BAS JO8-2
9-9-2023, 09:30 uur
Sportpark Schouw, Schouw 54-13 Lelystad

9-9-2023 Prachtige wedstrijd!

Nog maar de tweede wedstrijd van onze toppers van de JO8-2. Wat hebben ze het goed gedaan en vooral ook echt als team. Daan heeft zijn rol als aanvoerder goed op zich genomen.

Binnen de eerste 10 minuten wordt het eerste doelpunt gescoord door Jax. Geweldige start. Wout heeft lang niks te doen, maar als de bal dan toch door de verdediging is geslipt vangt hij hem geweldig! Klein aandachtspuntje wel uit het doel blijven met de gevangen bal.

Na een kwartier spelen valt dan toch een tegendoelpunt. De stand is nu 1-1.

Al snel is het weer 2-1 door een mooie voorzet van Sven naar Hidde. Hoppa! Snel hierna nog een voorzet van Wout en nu maakt Senn een prachtig doelpunt.

Keeper Wout staat op de juiste plek en houd weer een schot tegen. Goed gedaan!

Na de rust heeft Hidde de rol van keeper. Hij heeft al snel een aantal mooie reddingen!
Iets later toch een punt tegen, de stand is 3-2 voor BAS. Spannend hoor!

De verdediging Daan, Ramon en Finn doen het na dit tegen doelpunt weer geweldig. Er is bijna geen kans meer voor Unicum om te scoren. Sven schiet de bal als het even kan zo snel mogelijk over de lijn. Weg ermee!

Prachtig samenspel tussen Veerle en Jax, maakt dat Veerle de stand naar 4-2 brengt. Dit gaat heel goed zo.

Senn dribbelt weg met de bal uit de drukte en creëert een kans. Goed geplaatst in de hoek maakt de eindstand 5-2.

Gefeliciteerd BAS JO8-2!